(PAMJE) Policia kryen kontrolle në 347 lokale, konstatohen një sërë shkeljesh

Prej në mesnatë e deri në ora 04:00 të mëngjesit policia ka kryer kontrolle në 347 lokale, me çrrastë ka konstatuar një sërë parregullsish, ndër to edhe prezencën e 56 personave të moshës së mitur. Janë hasur edhe persona që nuk kanë poseduar certifikatë vaksinimi dhe ndaj tyre do të ngritët padi adekuate. Nga MPB-ja njoftojnë se gjatë aksionit janë ndaluar dhe tre persona të cilët dyshohen për prodhim dhe lëshim në qarkullim të lëndëve narkotike.