-ads3-

Shkruan: Bedri Ajdari

Pa drejtësia maqedone,

me spektrin, bishtin apo me seirgjitë politik shqiptar,

po u’a marrin shpirtin në mënyrën më mizore, mirë të organizuar dhe të koordinuarmes vete duke i tretur dhe duke i kalbur nëpër burgje dal ngadal shqiptarët dhe familjet e tyre!

Nji ndër metodat e Luftes Speciale per zhdukjen, shporrjen dhe ç’farosjen e identitetit tonë kombëtar nga trojet e veta, nuk ka se si të emërohet ndrysh, që shqipëtarët me ç’do kusht te jenë fajtorë për gjithcka. Burgosja e tyre politike, detyrimi i tyre për mbulimin e rasteve të montuara politike si dhe zbatimi i ligjit të fortit për mbulimin e shpenzimeve që do të krijoheshin në disa dekada zvarritje nëpër kasaphane për shqiptarët të ashtuquajtura gjykata ne te ardhmen, i’a morren lirinë e pastaj edhe shpirtin një njeriu, ku faji i vetëm i tij dhe i shumë të tjerëve është se janë shqipëtar!

#Rexhail_Opaja – Qerimi, Allahu të mëshiroftë dhe të shpërbleftë me Xhennet për vuajtjet dhe torturat që i përjetove, familjes, të afërmëve, shqiptarëve dhe mbarë shoqërisë ngushllimet më të sinqerta nga un dhe familja ime, hallexhinj sikurse ti dhe familja yte,
rahmet shpirti të pastë!

P.S. Drejtësinë e vërtetë do ta gjesh në jetën e Amshueshme, para Gjykatësit të vërtetë, Suprem dhe të Drejtë. Atje ku askujt nuk i bëhet padrejtësi!