LSDM: Punëtorët që punojnë të dielën kanë paga ditore më të mëdha

Nëpërmjet një njoftimi të LSDM-së thuhet se “dita e diel ditë jopune është projekt i Qeverisë së LSDM-së që avancon të drejtat e punëtorëve”.

“Është fundjava e tretë ku 92 për qind e punëtorëve e kanë të lirë, ndërsa ata 8 për qind që punojnë kanë 50 deri në 100% më shumë pagë ditore”, thonë nga LSDM.

Ata shtojnë kanë realizuar premtimin në zgjedhjet parlamentare të vitit 2020, ndërsa 2% e tatimeve do të përfundojnë në një fond të posaçëm për ndërtimin e çerdheve.

“LSDM si parti me përgjegjësi vazhdon me realizimin e masave politike që mbrojnë të drejtat e punëtorëve dhe standardin më të lartë ekonomik”, thonë nga LSDM.