-ads3-

Sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik, në 24 orët e fundit janë shënuar 718 raste aktive, si dhe janë shënuar 22 vdekje.

Nga të dhënat e këtij Instituti theksojnë se 1244 persona janë shëruar, shkruan Alsat.

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 1,749,733 testime të Covid-19.  Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me KOVID në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 256,996, numri i të shëruarve është 228,736, dhe numri i të vdekurve është 8,240.