-ads3-

Sot, në orën 12:00, në Kabinetin e Vjetër të Kuvendit, mandatari për përbërjen e Qeverisë së re të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, zyrtarisht do t’ia dorëzojë Kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi, Propozim-përbërjen dhe Propozim-programin e punës së Qeverisë së re.