-ads3-

Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut ka filluar seanca plenare me pikë të vetme të rendit të ditës – zgjedhja e Qeverisë.

Sipas Rregullores së punës së Kuvendit, diskutimi për programin dhe përbërjen qeveritare zhvillohet dy ditë.

Seanca filloi dje, ndërkaq votimi i Qeverisë së re duhet të bëhet para mesnatës.