-ads3-

Pjestarët e policisë e SPB-së Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, mbrëmë (24-janar) rreth orës 02 e 40 minuta, në rrugën “Major Çede Filipovski” në Gostivar kanë privuar nga liria 34-vjeçarin F.A. nga një fshat i Gostivarit, i cili rreth orës 23.00 kishte kërcënuar gruan e tij 24-vjeçare, me të cilën ishte në procedurë divorci. Ai është ndaluar në Stacionin Policor Gostivar për sqarim dhe dokumentim të plotë të rastit.Ts