Arrestohet i riu që goditi për vdekje 24 vjeçaren nga Shkupi

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se personi i cili ka shkaktuar aksidentin në afërsi të Q.T “City Moll” ku mbeti e vdekur një 24 vjeçare, ndërsa një person tjetër i lënduar rëndë, është arrestuar. Nga ai janë marrë mostër të gjakut dhe urinës për të parë nëse gjatë drejtimit të makinës ka qenë në gjendje të alkoolizuar.

Përndryshe, dje rreth orës 19:00 në vizat e bardha, jetën e humbi 24 vjeçarja V.N nga Radovishi ndërsa goditja fatale u bë nga J.Gj (22).
Në aksidenti i lënduar ka mbetur edhe i dashuri i 24 vjeçares, L.D (1997) po ashtu nga Radovishi i cili për momentin është jashtë rrezikut për jetë.