-ads3-

Më datën 22.01.2022 rreth orës 18:30 minuta në rr. “Vodenska” në Shkup nëpunës policorë të Njësitit të Policisë Intervenuese i kanë kapur në flagrancë 2 persona gjatë kryerjes së veprës penale “vjedhje e rëndë” R.A. (24) dhe A.I. (20) nga Shkupi dhe tek ata janë gjetur sende të lidhura me veprën penale. Personat janë arrestuar dhe kundër tyre do të parashtrohet kallëzim adekuat.