-ads3-

Sot , Kryetari i BDI-së z. Ali Ahmeti, i shoqëruar nga kryeparlamentari z. Talat Xhaferi, ministra, deputetë, kryetarë të komunave, në sheshin Skenderbeu në Shkup do të vendosin kurora lulesh me rastin e përvjetorit të vdekjes së heroit kombëtar Gjergj Kastrioti Skenderbeu, 40 vjetorin e rënies së Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka, si dhe 40 vjetorin e LPK-së.