-ads3-

Deputeti i BDI-së Arbër Ademi ka replikuar në fjalimin e kryetarit të ASH-së, Ziadin Sela. Ademi e ka akuzuar Selën se nuk ka legjitimitet të flasë për legjitimitetin pasi i ka humbur të gjitha ciklet zgjedhore, shkruan Alsat.

“Në zgjedhje prej në rrethin e parë. prej në 80 mijë vota ranë në 40 mijë vota. Këtu kërkohet përgjegjësi. Ju thatë kush ka një votë më tepër në bllokun shqiptar ai ka legjitimitet. andaj lejoni që ai që ka mandat të formojë Qeveri. Andaj u kërkoj që në kongresin e partisë tuaj të jem idelegat dhe me dy duar do të votoj që ju përsëri të jeni kryetar i partrisë”, th Ademi.

Në përgjigje ndaj Arbër Ademit, kryetari i ASH-së Ziadin Sela tha se nuk e din a mund të pranohen si delegatë persona si Ademi.

“Unë nuk pash se u përgjigjet replikës sime për legjitimitetin. Çdo kush ka të drjetë të marrë pjesë në kongresin epartis time. nuk e di cilës degë i përkisni. në partinë time mund të jetë çdo kush delegat, por nuk e ka a mund të jenë delegat ersona si ju që nuk kanë fytyrë”, tha Sela.

Pas fjalimit të kreut të ASH-së Ziadin Sela, tani do të flasë mandatari Dimitar Kovaçevski, për të kërkuar nga deputetët mbështetje për Qeverinë e re. /