-ads3-

Dje (23-janar) rreth orës 18:20 në Stacionin Policor të Tetovës është kryer bisedë informative me personat M.A. (60) dhe I.A. (26) nga Tetova, të cilët paraprakisht kishin sulmuar fizikisht vajzën, përkatësisht motrën e tyre 30 vjeçare, për shkak të mosmarrëveshjeve paraprake me bashkëshortin e saj.

Personat e lartpërmendur janë ndaluar në stacionin policor për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, pas çka do të ngritët padi adekuate.