-ads3-

Punonjësit policorë të stacionit policor në Gazi Babë, pasditen e datës 28 dhjetor, në zonën e Trubarevës, kanë gjetur B.K. (58) dhe N.A. (46), të dy nga Shkupi, duke kryer vjedhje të rëndë.

Siç bëhet me dije nga MPB-ja, të dy kanë vjedhur karburant nga vagonët, duke marrë kështu rreth 300 litra karburant.

Ata janë ndaluar dhe lënda djegëse të vjedhura i janë kthyer personit juridik të dëmtuar.

Pas dokumentimit të plotë të rastit do të vijojnë kallëzimet përkatëse penale.