-ads3-

Gjatë të enjtes SPB Kumanovë ka zbatuar aksion të përforcuar për kontrollimin e automjeteve. Me këtë rast janë sankcionuar 22 vozitës për shkak të tejkalimit të shpjetësisë së lejuar.

Aksione të këtilla të përforcuara paralajmërohen të vazhdohen edhe ditëve në vijim. Andaj SPB Kumanovë u apelon të gjithë pjesëmarrësve në trafik ti respektojnë rregullat në trafik dhe bashkërisht të kontribojmë për rrugë të sigurta.