-ads3-

Daut Emini
Nga çdo investim që mund të bëhet në Tetovë fitojnë qytetarët e Tetovës dhe ekonomia e Komunës…

Me shume se dy dekada hyrja e Tetoves, ne te dy anet, Shik Jellaku ne te majte dhe Monopolli ne te djathte, jane bere si “hyrja e ferrit” per cdo turiste qe vjen ne vizite Tetoves dhe Kodren e Diellit… A duhet kjo gjendje te mbetet keshtu edhe shume dekada tjera…?!?

Lagja e rromeve qendroi 5 dekada ne qender te Tetoves, deri sa doli nje Investitor dhe u be “lulja” e qytetit! Nga ai investim sot jane qindra familje qe jetojne por ka dhe qindra te punesuar neper lokale… Kush ka fituar me shume nga ky investim: Investitori apo Tetova dhe qytetaret e saj?! Padyshim Komuna dhe qytetaret e saj!

E njejta logjike eshte edhe me rastin e Shik Jellakut dhe Monopollit, pse jo, dhe Kodra e Diellit: Le te vjen edhe dreqi te investon! E rendesishme dhe primare do te jete te perfiton Tetova dhe qytetaret e saj, cdo gje tjeter eshte sekundare!

Prandaj lejoni te vendosin ekspertet e fushave perkatese per fatet e zhvillimit te Tetoves nese mendoni te permiresohet mireqenja qytetare dhe te ndalohet migrimi i rinise sot, sepse neser do te jete vone, s’do kemi as investitor dhe as punetore….!