Arrestohet një diler i drogës në Shtip

Me 25.12.2021 nga ora 14.05 deri në ora 15.25 nga ana e zyrtarëve policor nga SPB Shtip, pas një urdhri paraprak nga Gjykata Themelore në Shtip, është kryer kontroll në shtëpinë e M.P.(37) nga Shtipi.

Gjatë kontrollit, janë gjetur 11 pako me material të bardh, 135.000 denar, 4.380 euro, 50 franka dhe dy celular për të cilët ekzistojnë dyshime se rrjedhin nga vepra penale.Lëndët e gjetura janë konfiskuar nga M.P., ndërsa ai është arrestuar dhe pas dokumentimit të plotë të rastit do të vijoje padi adekuate penale.