-ads3-

Alban Neziri, nxënës i shkollës fillore komunale “Imri Elezi” ka arritur të triumfojë në garat e shahut të nxënësve të komunës së Çairit.

Në këtë garë morën pjesë 40 garues nga klasa e pestë deri në klasën e nëntë, ndërkaq u organizuan nga Ambasada e Britanisë së Madhe në Shkup, Komuna e Çairit dhe Centre for Common Ground. https://www.facebook.com/105598590963109/posts/454019322787699/