-ads3-

Aktori ikonik, Tom Hanks, i ka përmendur tre filmat e tij të preferuar në të cilët ka luajtur.

Hanks konsiderohet si njëri prej aktorëve më të mirë dhe më të vlerësuar të të gjitha kohërave dhe pas vetes ka lënë filma që kanë lënë gjurmë të mëdha.

“A League of their Own, “Cloud Atlas” dhe “Cast Away” janë tre filmat që Hanks i ka listuar si filmat në të cilët ai ka preferuar të luajë më së shumti.

Te filmi i parë ai ka thënë se është kënaqur duke luajtur në të pasi që e ka pasur mundësinë që të luajë bejsboll gjatë tërë verës.

Ndërkaq, për filmin e dytë ka thënë se është xhiruar mbi shpresë dhe dashuri, teksa për filmin e tretë ka thënë se ata kanë ndërmarrë aventura të guximshme gjatë filmit ku ai është një protagonist që mbetet i ngujuar në ishull pas rrëzimit të aeroplanit.