-ads3-

Dita e sotme e cila duke u bazuar në deklaratat e deputetëve dhe funksionarëve para Kuvendit të Maqedonisë së Veriut jepte sinjalin e qartë – ekzistonte shumicë për të rrëzuar Qeverinë “Zaev 2”. Tërë këtë situatë opozita e vlerësoi si “Game over” – Loja mbaroi, duke aluduar se tashmë gjithçka ishte e qartë. Por fillimi […]