-ads3-

Graniti është larguar “Big Brother VIP”.

Gjatë gjithë javës, publiku ka votuar për të nominuarit.

Ata ishin, Graniti, Monika, Iliri dhe Sara.

Ndërkohë, banori i pestë i cili do largohet sonte është Graniti.Fifa ka shpërthyer në lot pas largimit të tij.