-ads3-

Lojtari i pokerit dhe biznesmeni amerikan Dan Bilzerian pretendoi se dikush i vodhi orën e tij prej 1 milion dollarësh nga kyçi i dorës gjatë ndeshjes së boksit të së shtunës Canelo Alvarez.

Bilzerian kishte vënë një orë Richard Mille, e cila ka një vlerë të madhe prej 950,000 dollarë dhe 1 milion dollarë, në luftën në Las Vegas.

Lojtari i pokerit dhe biznesmeni amerikan Dan Bilzerian pretendoi se dikush i vodhi orën e tij prej 1 milion dollarësh nga kyçi i dorës gjatë ndeshjes së boksit të së shtunës Canelo Alvarez.

Bilzerian kishte vënë një orë Richard Mille, e cila ka një vlerë të madhe prej 950,000 dollarë dhe 1 milion dollarë, në luftën në Las Vegas.

LEXO EDHE:
E keni menduar ndonjëherë se cilën pjesë të trupit nuk mund ta pastroni kurrë

Mes ngjarjeve të asaj mbrëmjeje, ai vuri re se ora e tij me vlerë të lartë i ishte zhdukur nga kyçi i dorës.

Në bisedë me TMZ, Bilzerian zbuloi se kishte bërë foto me fansat teksa po ecte drejt ringut.

Duke pasur parasysh peshën e saj të vogël dhe mungesën e një kapëse të kyçur, ai beson se ora me fibër karboni mund të jetë rrëmbyer gjatë furisë.

Bilzerian raportohet se ka paraqitur një raport në polici menjëherë pas përfundimit të përleshjes dhe ai tani po ofron një çmim prej 50,000 dollarësh për këdo që mund ta ndihmojë atë të rikuperojë orën e tij.