-ads3-

Me dy pishina, një fermë organike dhe pyje private, mund të jetë dukur vendi ideal për të ikur për një kryeministër që shpreson të largohet nga të gjitha.

Sipas The Guardian, pasuria e madhe Marbella ku Boris Johnson ka qëndruar këtë javë mund të jetë një kujtim “i hidhur” për pyetjet me të cilat ai u përball, dhe arriti t’i shmangë me sukses deri tani, pas zbulimeve të “Pandora Papers” javën e kaluar.

Dokumentet tregojnë se vila luksoze, e dhënë nga ministri i mjedisit Zac Goldsmith, është mbajtur nga një strukturë e errët parajsash të shumta tatimore.

Mendohet se ministri i mjedisit dhe familja e tij mund ta kenë poseduar pronën përmes një kompanie malteze, e cila operonte në Ishujt Turks dhe Caicos dhe administrohej nga një firmë e planifikimit të pasurisë me qendër në Zvicër.