Sela: Maqedonasit nëpër institucione do t’i nxjerrim teprica teknologjike (VIDEO)

Kryetari i Aleancës Ziadin Sela gjatë një tubimi partiak para të pranishmëve ka thënë se nëse ata fitojnë në zgjedhjet lokale, partia e tij do të rris numrin e të punësuarve shqiptar në 65 për qind, kurse të punësuarit maqedonas do t’i nxjerrë tepricë teknologjike, inlformon opinionshqip.live

“Në ministrit rajonale të pushtetit qendror këtu në Strugë nuk do të ketë 20 për qind apo 10 për qind shqiptar ose aspak, 65 për qind do të jenë shqiptarët ndërsa maqedonasit do të dalin tepricë teknologjike sepse na i kanë zënë vendet tona”, ka deklaruar kryetari i Aleancës Ziadin Sela.

Por, ka një problem, Sela harron se është në koalicion me VMRO-DPMNE-në e cila shqiptarët as që i bën “hesap” e lëre më të t’ia lejojë Selës “gënjeshtrat” që i premton para shqiptarëve.

Ndiqeni videon dhe lajmin e plotë në këtë LINK: