Memishi shpalos projektin për fshatin e tij të lindjes: Sllatinën do ta ndryshojë me ka krejt!

Kandidati i Besës për Tearcën, Daut Memishi ka prezentuar projektin që ka për fshatin e tij të lindjes. Memishi ka thënë se Sllatina është e lënë pas dore si nga pushteti lokal por edhe ai qendror.

Ja postimi i plotë:

“Sllatina si çdo vendbanim tjetër është lënë anash nga pushteti lokal dhe ai qëndror edhe për kundër premtimeve të funksionarëve të këtij vendi, thuajse asgjë nuk ësht realizuar.
Ne nuk premtojmë, por zotohemi se edhe Sllatinën tonë do ta ndryshojmë #MeKaKrejt.
Më 17 Tetor duke votuar numrin 16, Sllatinën do ta ç’lirojmë njëher e mirë nga individ të caktuar që për interesa personale, e ka detyruar gjithë Sllatinën të vuaj për gjërat elementare.
#MeKaKrejt për #Tearcën”, ka shkruar Memishi.