-ads3-

Kim Kardashian ka treguar trupin e saj seksi duke e mburrur por ka thënë se ndihet keq kur kritikohet në Instagram

“Ndonjëherë lejoj që këto gjëra të ndikojnë tek unë”, ka thënë ajo derisa ka bërë një fotosesion për revistën e saj të re.

Mirëpo, bukuroshja (37) ndonjëherë ndihet negative kur merë komente jo të mira në Instagram që e dëshpërojnë atë. Nëse sheh një vërejtje të ashpër në lidhje me pamjen e saj, ajo thotë se “ato e dëshpërojnë” dhe vështirë largohet nga ato ndjenja.

“Normal kur je më e vjetër kthehesh në titan,. Ndonjëherë lejoj që komentet e tyre të me dëshpërojnë dhe për t’i mbytur ato duhet të bërtas”, ka thënë ylli i Keeping Up With Kardashian” për revistën “Health”.