Carovska: Mësues, Ju jeni forca dhe krenaria jonë kombëtare! Ju jeni heronjtë tanë, faleminderit!

Bota sot u bën rrespekt  njerëzve që kanë zgjedhur të ndjekin profesionin më fisnik, dhe ky është mësimdhënia. Sot është 5 Tetori – Dita Ndërkombëtare e Mësuesit  ndërsa  unë, si ministre e Arsimit dhe Shkencës e cila  komunikon dhe punon me ta çdo ditë dhe së bashku sigurojmë edukim të pandërprerë të të rinjve në […]