-ads3-

Aktorja ka zbuluar këtë gjë për veten në Big Brother VIP.

Arjola Demiri përveç që dëgjon muzikë tha se ka një listë të sureve të Kuranit në telefonin e saj.

Ajo shtoi se ato i dëgjon gjatë rrugës kur është duke udhëtuar me makinë.

Po ashtu, Arjola tha se ndihet në paqe dhe është në botën e saj kur dëgjon ato sure të Kuranit duke mos zbuluar se për cilat bëhet fjalë.

Shiko videon nga minura e 0:43 për detaje tjera.