Xhezair Shaqiri, i njohur si komandant Hoxha ka treguar se çfarë i ka thënë Liderit të LD-së, Izet Mexhiti në takimin e fundit.

Sa për sqarim.Unë nuk merem më me politikë.
I njoh gjith këta politikanët që i votoni,me secilin jemi ulur veç e veç në të kaluarën.
Edhe pse me keni par ne foto me Izet

Mexhitit i kam thënë troç se unë nuk jam për asnjë post ne formë të premë.

Prej gjithë politikanëve që i kam njoftë dhe i kam respektuar bash të gjithë ma kanë kthy shpinën.

I vetmi Izeti me ka than troç ,komandant të respektoi dhe e ke derën çel pa asnjë kusht tek unë.

Te njëjtën ma kanë thënë edhe shum shokë të luftës për Izetin.

Me një fjalë Izeti ma ka imponuar respektin.
Flm për mirkuptim.”, është shprehur Hoxha