-ads3-

Sot në Tetovë, në një aksion të koordinuar të Drejtorisë doganore dhe Njësisë kundër Krimit Ekonomik në Departamentin e Policisë në MPB-së janë gjetur dhe konfiskuar 120 kg duhan të prerë dhe 19.000 copë cigare pa pullë fiskale. Malli është konfiskuar përkohësisht, ndërsa kundër personit që i është konfiskuar malli, Drejtoria Doganore do të paraqesë kallëzim penal në Prokurorinë Themelore Publike kompetente.