-ads3-

Izet Mexhiti i cili njihet si bajraktari i Grupit të Zjarrit para fillimit të mbledhjes në BDI e thirurr nga Ali Ahmeti u shpreh se brenda javës ka pasur shkarkime pa potencuar emra.

Siç mësohet jozyrtarisht, është shkarkuar Musa Xhaferi nga kreu i Këshillit Mbikqyerës pasi ka shkelur statutin e partisë sipas anttarëve të Këshillit, raporton TS.

I pyetur nëse do të jetë hera e fundit e Mexhitit dera e BDI-së ai nuk deshi të flas para, por u shpreh se pas mbledhjes do të jep deklaratë.

TS mëson se mbledhja do të jetë e nxehtë ku sot mund të përfundojë gjithçka mes Ali Ahmetit dhe Grupit të Zjarrit.

Në opinion përflitet se pas festës së Bajramit, “Grupi i Zjarrit” mund të hap parti të re nëse sot ndahen rrugët me Ali Ahmetin. /TS/