-ads3-

Gjenden #Anisa dhe #Melisa për të cilat dje u raportua se janë humbur. Ata u gjetën tek parku i Çairit.

Ende nuk dihet se ku kanë qëndruar dhe si kanë humbur, apo si kanë ikur.

Ndryshe Anisa Ajro nga Shkupi, nxënëse 12-vjeçare në klasën e shtatë dhe Melisa Kurtishi 15 vjeçare nxënëse në klasën e nëntë dje jan; larguar nga shkolla ku familjaret kërkuan ndihmë për gjetjen e tyre.

“Më 30.03.2023 në Stacionin policor në Bit Pazar në ora 20:30 E.A (38) ka raportuase se vajza e tij A.A (12) ka ikur nga shtëpia, ndërsa rreth orës 22:00, Gj.O (15), po ashtu ka raportuar se vajza e tij është larguar nga shtëpia. Po merren masat për gjetjen e personave”,  u tha dje  nga policia.