-ads3-

Ish-golashënuesi në Ligën e Parë të Maqedonisë, Martin Mirçevski, i cili mban fanellën e skuadrës serbe TSC nga Backa Topola, është një nga heronjtë që parandaluan një tragjedi në rrugën kryesore Suboticë – Backa Topola.

Futbollistët e TSC u përplasën me zinxhir mes 14 automjeteve, ku pati stuhi rëre dhe dukshmëri e zvogëluar, pas së cilës Mircevski dhe kolegët e tij dolën nga makina për të ndaluar automjetet e tjera.