-ads3-

Në Tetovë, në selinë e partisë në Reçicë të Vogël ka filluar të mblidhet Kryesia e Këshillit të Përgjithshëm të BDI-së. Kjo do të jetë mbledhja e tretë në BDI pas zgjedhjes së Kryesisë së re në tetor të vitit të kaluar informon Tetovasot.

Bujar Osmani me këtë rast tha se qëllimi i mbledhjes është Fronti për Evropë që e ka nisur kryetari Ahmeti.
Sipas tij jemi në një kohë kritike,më një udhëkryq të shtetit ku duhet të koncentrojmë gjithë forcën,energjinë e shoqërisë për të orientuar shtetin drejt BE-së.Kjo sipas Osmanit është ajo që presin qytetarët nga ne.
Ata pra qytetarët thotë Osmani kërkojnë standard më të mirë,vende pune ,rroga më të mëdha,të mbesin këtu,të planifikojmë të ardhmen këtu.
Asgjë tjetër sipas tij nuk mund të garantojë këtë perspektivë përveç BE dhe këtë ne jemi të detyruar t’a bëjmë si politikanë deklaroi Osmani para mbledhjes.Tetovasot
https://fb.watch/juCy54wI76/