-ads3-

Lëvizja Besa Gostovar përmes një reagimi kanë përgënjeshtruar lajmin e publikuar se personat që kanë kaluar nga Lëvizja Besa në ASH janë persona të cilët janë përjashtuar më herët nga Lëvizja Besa për shkak të bashkëpunimit me BDI-në dhe LSDM-në gjatë zgjedhjeve lokale, thuhet në reagimin e Lëvizjes Besa në Gostivar. Personat e fotografuar po tentojnë të mbijetojnë politikisht pasi nuk kqnë vend në familjen e madhe të Lëvizjes Besa e cila po ritet në vazhdimësi.