-ads3-

Sektori për punë të brendshme -Tetovë dje (21-mars) nga ora 07:00 deri në ora 12:00 ka kryer aksion të intensifikuar kontrollues ndaj automjeteve që kryejnë transport publik të udhëtarëve, kryesisht autobusë dhe furgona. Gjatë kontrollit janë zbuluar dhe sanksionuar 4 automjete me defekte teknike (TE-2 dhe GV-2), dy prej tyre (TE-1 dhe GV-1) me parregullsi në frena, 1 (GV) me kontroll të pa kryer teknik dhe 1 ( TE) nuk kishte pajisjet e nevojshme. Automjetet me defekte teknike menjëher janë përjashtuar menjëherë nga trafiku dhe drejtuesve u janë përgaditë parashtresat e përcaktuara me ligj. Përveç këtyre, janë sanksionuar edhe 5 lloje të tjera të kundërvajtjeve në komunikacion (TE-3 dhe GV-2).Tetovasot