-ads3-

Pas përfundimit të mbledhjes së BDI-së që u mbajt në Tetovë, ku prezent ishin edhe Grupi i Zjarrit, Ali Ahmeti para mediave ka deklaruar se tema ka qenë fronti për Evropë dhe se ky është moment i rëndësishëm për Maqedoninë e Veriut për rrugën drejtë BE-së.

“Tema ka qenë mjaftë atraktive, Fornti për evropë dhe është moment i rëndësishëm jo veëtm për BDI por edhe për gjithë qytetarët e RMV që ky front të zmadhohet, ky front edhe të jetësohet sepse shërbim më të mirë qytetarëve të RMV-së asnjëherë nuk mund të ju bëjmë përveç se me anëtarsimin e vendit tone në BE” – tha Ali Ahmeti.

Ndryshe pritet të mbahet edhe një mbledhje javës që vjen ku pritet të diskutohen çështjet tjera.