-ads3-

Këshilli i Ambasadorëve me dhimbje të thellë dhe pikëllim e mësoi lajmin e idhët për tërmetin katastrofal që rëndë i goditi disa pjesë të Turqisë dhe Sirisë dhe shkaktoi vdekjen e mijëra qytetarëve dhe lëndimin e mijëra të tjerëve informon Tetovasot.

Këshilli i Ambasadorëve ndan ndjenjat e dhimbjes dhe pikëllimit me familjarët e viktimave kurse të lënduarve u uron shërim të shpejt.

Këshilli i Ambasadorëve fton qytetarët që çdokush në mundësitë e tia në këto ditë të vështira për banorët e regjioneve të Turqisë dhe Sirisë të kapluara nga tërmeti katastrofal të kontribuojë në sanimin e kësaj gjendjeje të rëndë.Ts