-ads3-

Lideri i BDI-së, ALi AHmeti sonte në Drenovec duke kujtuar babain e vet i mbushen sytë me lot dhe qanë para të pranishmëve.
“Dhe ata nana kanë zemeër që i kanë përcjell fëmijët në kurbet. më kujtohet një erë e këndshme e babait dhe ma shumë e ndjeja mungesën dhe e desha babën ma shumë sepse me nanën përdit flisja si fmijë problmatikë, nona duhej të mbante disiplinë dhe baba misafirë për herë na donte dhe ledhatonte sepse me vdiq baba 10 vjet se pashë” u shpreh me lotë lideri i BDI-së Ali Ahmeti./TS/