-ads3-

“Ne marrëveshjen e kemi bërë me zotëri Zaevin. Por zotëri Gashi i ka thënë se këtë listë të resorëve ta bisedojë me Ahmetin dhe partnerët tjerë të koalicionit. Zaevi i ka thënë se të gjithë janë dakord”.

Kështu ka bërë të ditur Zeqirija Ibrahimi nga Alterantiva në ClickPlus në TV21.

Ai edhe njëherë ka pyetur: se çfarë po ndodh tani që synohet zgjerimi i Qeverisë dhe flitet se do të shkelet kjo marrëveshje për bashkëqeverisje.