-ads3-

 

Bashkimi Demokratik për Integrim është më i fortë se kurrë dhe Lideri i kësaj partie Ali Ahmeti vazhdon të gëzojë përkrahjen e madhe nga gjithë strukturat shkruan Tetovasot.
Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, sot do të merr pjesë në promovimimin e programës IPARD 3 MBP dhe EU.

Ky manifestim do të mbahet në kompaninë AGRO REKA .
Në këtë eveniment marrin pjesë drejtuesit më të lartë të BDI-së përfshirë zëvendëskryeministrin e parë Artan Grubi,, kryetarin e parlamentit, Talat Xhaferin ministra dhe deputetë si dhe funksionarë të tjerë të lartë nga të gjithë rajonet. /TS/