-ads3-

MPB njofton se dje ka vazhduar me kontrollet e intensifikuara në fushën e trafikut.

“Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 224 masa, nga të cilat 63 masa për tejkalim të shpejtësisë, 32 masa për drejtim automjetit nën ndikimin e alkoolit, 16 masa për drejtim automjetit pa patentë shofer.

Janë vendosur tetë masa për përdorimin e celularit, shtatë masa për automjete me defekte teknike dhe të paregjistruara, shtatë masa për kalim në sinjal të mbyllur (semafor të kuq) …”, thonë nga MPB.

Nga atje theksojnë se edhe në ditët në vijim do të vazhdojnë me kontrollet e intensifikuara në fushën e trafikut.