-ads3-

Tre këngëtarët e famshëm shqiptarë janë bërë bashkë.

Gili, Sinan Vllasaliu, Sabri Fejzullahu me grua dhe Ilir Berani kanë drekuar së bashku, ku edhe kanë postuar një fotografi së bashku.

Në mbishkrimin e fotografisë thuhet ‘Me njerëzit e zemrës’.