Aktorja e njohur Arjola Demiri ka folur disa herë për martesën e saj të dështuar dhe marrëdhëniet jo të mira me ish-bashkëshortin.

Ajo është nënë e tre fëmijëve është e divorcuar prej vitesh ndërsa mësohet se së fundmi ishte caktuar gjykimi që do të përcaktonte kujdestarinë e fëmijëve.

Derisa në spejktaklin e së premtes, “Top Channel” i dhuroi nje apartmant ku mund të jetoj me femijet e saj por sipas burimeve të Syrinet Kosova, ish-bashkëshorti i Arjolës e ka shfrytëzuar situatën nga qëndrimi i saj brenda shtëpisë dhe larg fëmijëve që të fitojë më lehtë kujdestarinë e tyre.

Mësohet se gjykimi është mbajtur me 20 janar, datë që Arjola u gjend në shtëpisë e famshme pas shtyrjes së spekaktlit edhe 1 muaj më shumë.

Këto zëra nuk janë konfirmuar deri më tani nga askush dhe nuk dihet nëse është definitiv përcaktimi i kujdestarisë së fëmijëve.

Kohë më parë u përfol se Arjola ka një rast të hapur edhe me bashkëshorten e tanishme të ish-bashkëshortit të saj.