Dhimbja e stomakut në mëngjes ka shumë shkaqe të mundshme, nga problemet e lehta dhe të përkohshme të tretjes deri te kushtet më serioze gastrointestinale. Dhimbja e stomakut është shpesh një term i paqartë dhe i vështirë për tu adresuar. Për të diagnostikuar dhimbjen e stomakut në mëngjes, të qenit specifik si për vendndodhjen ashtu […]