-ads3-

Një aksident ka ndodhur këtë mesditë në Kondovë të Komunës së Sarajit ndërmjet dy furgonave të cilët bartnin udhëtarë.Sipas burimeve jozyrtare në aksident janë lënduar 8 nxënës me lëndimë të lehta trupore dhe janë dërguar për kontrolle në qendrën spitalore.Në vendngjarje pritet që të arrijë edhe policia.