-ads3-

Naim Abazi e Mihrije Braha kanë bërë 29 vjet martesë.

Çifti komentohen shumë për pamjen e tyre, sepse i kushtojnë kujdes të veçantë.

Por, në një foto të para disa viteve, ata mezi njihen. Sidomos Naimi, i cili në foto shihet me flokë të gjata.

Naimi dhe Mihrija kanë një djalë, Platorin.