Pjesa më e madhe e femrave i heqin qimet e padëshiruara të fytyrës, duke qenë të bindura se shkelin standardet konvencionale të bukurisë.

Por një përdoruese e TikTok është duke promovuar mjekrën e saj natyrale plot lesh, duke arritur të mbledhë mijëra fansa që madje paguajnë për të[email protected] krenohet me më shumë se 50,000 ndjekës në faqen e mediave sociale OnlyFans.

Ajo pretendon se burrat janë aq të dashuruar me mustaqet e mjekrës së saj saqë ajo vazhdimisht po pyetet për takime.Ndikuesja me lesh në fytyrë, për 12 dollarë në muaj, ushqen fansat me foto dhe video të yllit duke e përkëdhelur mjekrën e saj sikur të ishte një magjistare e mençur dhe e vjetër.

36-vjeçarja, e cila nuk e ka zbuluar emrin e saj të vërtetë, nuk ka qenë gjithmonë aq e sigurt në trup, duke u thënë ndjekësve të saj në TikTok se u desh “shumë punë e madhe” për të mësuar të donte leshtë e saj.

@PeekabooPumpkin thotë se ajo vuan nga PCOS [sindroma e vezores policistike], e cila mund të bëjë që disa gra të përjetojnë rritje jonormale të qimeve të trupit dhe fytyrës, për shkak të niveleve të larta të testosteronit.

Shumë ndjekës meshkuj me sa duket janë ndezur nga mjekra e saj.“A jeni beqare? Unë kurrë nuk kam dalë me një grua me mjekër, por do të doja të takohesha me ty”, pyeti një burrë në TikTok. @PeekabooPumpkin u përgjigj, duke zbuluar se ajo është jashtë tregut pasi është e martuar.

Ndërkohë, ylli i rrjeteve sociale thotë se mjekra nuk ka qenë kurrë problem me punëdhënësin e saj, sepse ajo punon në një mjedis “korporativ jashtëzakonisht profesional” .

“Njerëzit janë gjithmonë të respektueshëm, edhe kur shkova për intervistat e mia disa vite më parë, askush nuk i përmendi leshtë e fytyrës sime dhe respekti nuk ka qenë kurrë një problem,” tha ajo.

Sidoqoftë, jo të gjithë përdoruesit e TikTok janë kaq të sjellshëm.“Si mund të jetë tërheqëse kjo femër?”, pyeti troç një ndjekës.“Ky është përkufizimi i asaj që ‘Kam nevojë për vëmendje nga njerëzit’”, komentoi një tjetër.
Por @PeekabooPumpkin nuk është e dekurajuar, duke vazhduar të ngarkojë klipe dhe të fitojë para në OnlyFans nga ndjekësit që paguajnë për të tilla gjëra.