-ads3-

Ndryshimi drastik i pamjes së Liderit të Koresë së Veriut Kim Jong-un bëri xhirron e rrjetit.

Nga fotot e publikuara në kohët e fundit ai duket se ka humbur disa kilogramë.

Edhe pse autoritetet këmbëngulin se Kim është duke ngrënë më pak “për të mirën e vendit”, që është përfshirë nga shkurtesa në ushqime, teorit konsirative nuk mund të ndaloheshin dot.

Si duket edhe kufizimet anti-covid janë duke e kufizuar Kim-in që të ketë mundësi të konsumojë ushqimin e tij të preferuar. Diktatori ka një fiksim të njohur tashmë për djathin zvicerian të cilin e konsumon më shumë seç duhet.

Po ashtu thuhet se ai është një fans i madh i pulës së skuqur, vodka-s ruse, konjakut Hennessy dhe shampanjës.