-ads3-

Simon Cowell është fejuar me të dashurën Lauren Silverman pas një romance tetëvjeçare.

Pavarësisht se më parë kishte këmbëngulur se ‘nuk besonte’ në martesë, Cowell rimendoi pikëpamjet e tij pasi ra në dashuri me Lauren – e cila mbeti ‘e habitur’ nga propozimi tronditës.

Një burim i tha ‘The Sun’ : “Lauren ishte absolutisht e habitur dhe kurrë në një milion vjet nuk priste që Simon ta bënte këtë pyetje. Ajo shpërtheu në lot të lumtur dhe padyshim tha po menjëherë.

“Lauren ka qenë guri i Simonit gjatë këtyre viteve të fundit – duke e mbështetur atë kur theu shpinën, dhe në përgjithësi. Ata bëjnë një çift të mrekullueshëm.

“Ndërsa Simon e kuptoi se kishte takuar gruan e ëndrrave të tij dhe nuk mund të ishte më i lumtur”.

Një mik i çiftit shtoi për revistën People: “Ata të dy janë super të lumtur. Ata janë bashkë për një kohë të gjatë dhe e adhurojnë njëri-tjetrin, kështu që nuk është një surprizë e madhe për miqtë e tyre të ngushtë”.

Lidhja e tyre u bë publike dhe jeta e Simonit ndryshoi në fund të vitit 2013, kur u publikuan lajmet për shtatzëninë e Lauren.