Këto pamje tronditëse tregojnë momentin kur një grua rrihet barbarisht nga kunati i saj dhe një shoku i tij.

Ngjarja e rëndë është regjistruar në Indi, ku kunati e rrahi me shkop hokeji kuantën për shkak se lindi vajzë.

Viktima quhet Meena Kashyap, ndërsa mediat raportojnë se ajo u dhunua edhe për shkak të pajës.

Familja e saj i kishte dhënë familjes së burrit rreth 10 mijë euro për dasmën.

Por tashmë tradita ka ndryshuar dhe familja e burrit mund të kërkojë sërish para, sidomos kur gruaja lind fëmijë.

Dy dhunuesit janë arrestuar pas rrahjes së 35-vjeçares.